foto

Jan Coster

  • nar. 16.4.1957 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Becker - Kungen av Tingsryd
Exfrun
2011 Možná zítra
No Sex Just Understand
2010 Ond tro
2009 Johan Falk: De fredlösa
2006 Když padne soumrak
2005 Aphelium
Z úst do úst
2003 Dogville
Když se otočím
1999 Noll tolerans

TV seriály

2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 183 dagar (TV seriál)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2003 Solisterna (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1984 Polisen som vägrade ge upp (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace