foto

Mignon Remé

  • nar. 13.4.1966 (53 let)
    Wedel, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Letzte Mieter
2015 Ein Endspiel
2012 Heilig Abend mit Hase
2011 Homevideo (TV film)
Katie Fforde: K čertu s Davidem (TV film)
Nebezpečná metoda
2010 Stubbe - Von Fall zu Fall: Gegen den Strom (TV film)
Wilsberg - Bullenball (TV film)
2009 Stíny spravedlnosti (TV film)
2007 Der Mungo (studentský film)
2006 Elsas Geburtstag (studentský film)
2004 Zwei Wochen für uns (TV film)
2003 September
Tochter meines Herzens (TV film)
2002 Väter
2000 Doppelter Einsatz - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
1999 Nicht ohne meine Eltern (TV film)
St. Pauli Nacht
1998 Der Campus
1997 Die Chaos Queen (TV film)
1995 Um die 30 (TV film)

TV seriály

2018 The Team (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
Freunde für immer - Das Leben ist rund (TV seriál)
2005 1 Euro TV (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Willkommen in der Hölle (S05E04)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)

Dokumentární

2017 1918 Aufstand der Matrosen (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Ein Endspiel

Producentská filmografie

Filmy

2015 Ein Endspiel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace