foto

Anjela Nedyalkova

  • nar. 2.3.1991 (26 let)
    Sofie, Bulharsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 T2 Trainspotting
2015 Dosieto Petrov
Rajský pokoj
2014 Bulharská rapsodie
2013 The Sixth Day
2011 Avé
2009 Východní hry

TV seriály

2015 Liaisons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace