foto

J.V. Martin

  • nar. 15.6.1955 (64 let)
    Orlando, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Anatomie tygřího kousnutí (TV film)
2003 Útoky žraloků (TV film)

Dokumentární

2015 Alien Sharks: Close Encounters (TV film)
2013 Odtajnění dokumentů Pearl Harbor (TV seriál)
2012 Jak Čelisti změnily svět (TV film)
Poslední tajemství Ježíše Krista (TV film) - vyp.
2009 Megazvířata (TV seriál)
2008 Invaze kalmarů (TV film) - vyp.
2006 Megakatastrofy (TV seriál)
2005 Medúza zabiják (TV film)
2004 Nahá věda (TV seriál)
Útoky hadů (TV film)

Host

TV pořady

2013 Lovci diamantů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace