foto

Karina Smulders

  • nar. 4.6.1980 (39 let)
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Návrat do zítřka
2014 Assepoester: een modern sprookje (TV film)
2011 Alle tijd
2009 Kom niet aan mijn kinderen
2008 Bruidsvlucht
2007 Wolfsbergen
2006 Ik omhels je met 1000 armen
Ober
Wild Romance
2005 Allerzielen
2004 Bijlmer Odyssee (TV film)
Snowfever
2001 De vriendschap

TV seriály

2019 Keizersvrouwen (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky