foto

Manuela Arcuri

  • nar. 8.1.1977 (43 let)
    Latina, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Non si ruba a casa dei ladri
2009 Mrtví se nevracejí (TV film)
2008 Nikdy nezapomenu (TV film)
2007 Ženy z ocele (TV film)
2005 Carabinieri: Sotto copertura (TV film)
Imperia, la grande cortigiana (TV film)
Regina dei fiori (TV film)
2004 Con le unghie e con i denti (TV film)
Madame (TV film)
2003 Cosa de brujas
2001 Johana Šílená
2000 A ruota libera
Teste di cocco
1999 Bagnomaria
Voglio stare sotto al letto
1996 A spasso nel tempo
Uomini senza donne
1995 I buchi neri
Laureati, I
Viaggi di nozze

TV seriály

2017 Il bello delle donne... alcuni anni dopo (TV seriál)
2013 Pupetta: Il coraggio e la passione (TV seriál)
2011 Sangue caldo (TV seriál)
2010 Hříchy a svědomí (TV seriál)
2008 Mogli a pezzi (TV seriál)
2006 L'onore e il rispetto (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
1999 Anni '60 (TV seriál)
1997 Disokkupati (TV seriál)

Host

TV pořady

1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky