foto

Oksana Semenova

  • nar. 21.5.1975 (42 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Na kryše mira
2004 Bournův mýtus

TV seriály

2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
2011 Mužčina vo mně (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij 4 (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace