foto

Oxana Semjonova

  • nar. 21.5.1975 (45 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jelena
2008 Na kryše mira
2004 Bournův mýtus

TV seriály

2018 V čužom kraju (TV seriál)
2015 Syn mojego otca (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Založniki (S01E13)
Dolina smerti (S01E12)
2012 Samara (TV seriál)
2011 Mužčina vo mně (TV seriál)
SK (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Smerť v objektive (S04E20)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2008 Pautina (TV seriál)
Něnastojaščij polkovnik (S02E02)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Monětka (E07)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 12 (S01E12)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky