foto

Mike Schaerer

  • nar. 17.3.1975 (43 let)
    Aarau, Aargau, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Režisér a střihač. Vystudoval filmovou režii a kameru na škole vizuálních umění v New Yorku, kde také působil v divadelní organizaci Actors Studio jako asistent a videograf. Debutoval celovečerním dramatem Nemocniční piráti (Stationspiraten, 2010), ve stejném žánru také natočil film Lina (2016).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2018 Malá čarodějnice
2016 Lina (TV film)
2014 Tatort - Zwischen zwei Welten (TV film)
2010 Nemocniční piráti
2000 Warmth

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Warmth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace