foto

Alice Pehlivanyan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Comme des rois
2015 Im Sommer wohnt er unten
2012 A.L.F. (Animal Liberation Front)
Qui ne saute pas...
1984 Beni Kalbinden Atma

TV seriály

2017 Prof T (TV seriál)
2015 En Immersion (TV seriál)
Les Naufragés (E01)

Hudební videoklipy

2013 Tribunal Animal - Equality (hudební videoklip) - a.z.
Tribunal Animal - The Call of Justice (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky