foto

Jack Orman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Untitled Pierce Brosnan/Jack Orman Project (TV film)
2010 Matadors (TV film)

TV seriály

2018 Špinaví poldové (TV seriál)
Good Police (S03E01)
2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Unforgiven (S02E01)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
2011 Pan Am (TV seriál)
Truth or Dare (E07)
Eastern Exposure (E04)
We'll Always Have Paris (E02)
další epizody (4)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2006 Waterfront (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
2002 Pohotovost (TV seriál)
První sníh (S09E08)
Vzpoura (S09E03)
Teorie chaosu (S09E01)
další epizody (6)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
další epizody (7)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Písek a voda (S07E02)
Návrat domů (S07E01)
May Day (S06E22)
další epizody (4)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Velké očekávání (S06E08)
Poslední pomazání (S06E02)
Odpovědné strany (S05E21)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Spravedlivý boj (S05E08)
Zmizení (S05E04)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
další epizody (4)
1997 JAG (TV seriál)
Strážce (S02E12)
S plným nasazením (S02E08)
Trojice (S02E06)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1996 JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)
Oprava (S01E18)
Ti, co přežili (S01E17)
další epizody (4)
1995 JAG (TV seriál)
Chyba pilota (S01E05)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2003 Pohotovost (TV seriál)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
2002 Pohotovost (TV seriál)
První sníh (S09E08)
Dopis (S08E20)

Tvůrcovská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace