foto

Werner Nekes

  • nar. 29.4.1944 (75 let)
    Erfurt, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Johnny Flash
1982 Blick aus dem harmonischen Gefängnis
1981 Beuys
1979 Hurrycan
1978 Mirador
1974 Diwan
1970 Abbandono

Dokumentární

1996 Media Magica (TV seriál)
1982 Nekes

Producentská filmografie

Filmy

1981 Beuys
1979 Hurrycan
1974 Diwan
1970 Jüm-Jüm

Dokumentární

1982 Nekes

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace