foto

David Molina Encinas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Estoy vivo (TV seriál)
2015 Vis a vis (TV seriál)
2014 Bienvenidos al Lolita (TV seriál)
2013 Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Lo que queda del mundo (S03E10)
2012 Na lodi (TV seriál)
El dueño del mundo (S03E05)
100 m2 de tierra firme (S03E04)
El tripulante de honor (S03E01)
2011 Na lodi (TV seriál)
Zrcadlení (S02E12)
Kněz a doktor Frankenstein (S02E09)
Vnitřnosti medvěda Bobbyho (S02E04)
další epizody (9)
2010 Pacovo mužstvo (TV seriál)
El acabose de los tiempos (S09E13)
Novicia a la fuga (S09E09)
Una noche espeluznante (S09E06)
další epizody (5)
2009 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Todos los planes de Lucas Fernández (S08E12)
¡Amor a bocajarro! (S08E11)
Héroes (S08E08)
další epizody (9)
2008 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Tiroteo nupcial (S06E13)
Los dos entierros de Lucas Fernández (S06E11)
El Setter cojo (S06E10)
další epizody (14)
2007 Pacovo mužstvo (TV seriál)
La traca final (S04E13)
Los GAL de San Antonio (S04E11)
La calcamonía (S04E07)
další epizody (9)
2006 Pacovo mužstvo (TV seriál)
De la fosa al pilón (S02E11)
Pleno al quince (S02E09)
Todo el mundo al suelo (S02E06)
další epizody (7)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
El brillo del oropel (S01E07)
La mentira (S01E03)
2003 Los Serrano (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky