foto

Jill Phipps

  • nar. 15.1.1964
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.2.1995 (31 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Pod maskou - a.z.
2005 Film o Jill - a.z.
2001 The Rise and Rise of Animal Rights (TV film) - a.z.
2000 Beastly Business - Tactics of Terror (TV film) - a.z.
1995 Člověk a zvíře (TV film) - a.z.
1993 Animal Liberation - The Movie - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace