foto

Teemu Nikki

  • nar. 1975
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Teemu Nikki od roku 1995 napísal a zrežíroval 16 krátkych filmov, vrátane jedného dokumentu. V roku 2012 nakrútil svoj prvý dlhometrážny film 3 x Simo. O tri roky neskôr natočil ďalší dlhometrážny hraný film Lovemilla, založený na rovnomennom televíznom seriáli. V súčasnosti doťahuje posledné detaily na svojom najnovšom celovečernom filme Usmrcovač.

IFF Bratislava

Režijní filmografie

Filmy

2017 Armomurhaaja
2016 Fantasia
Kláda
2015 Lovemilla
2014 Tissit
2013 Ukryto za závěsem
2012 Komero
Metsämiehen laulu
3x Simo
2011 Hyvä päivä
Kalajuttu
2010 Äiti ei enää keilaa
2008 Kaveri
Perintö
2006 Finns drink the most coffee in the world
2005 Menestyjä
1996 Kissanpäivät
1995 Möykky

TV seriály

2016 Sekasin (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)
Nymfit (TV seriál)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
Kultainen häkki (E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2010 Play God

Hudební videoklipy

2001 YUP: Ihana elämä (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Armomurhaaja
2016 Fantasia
Kláda
2015 Lovemilla
2014 Tissit
2013 Ukryto za závěsem
2012 Komero
Metsämiehen laulu
Suomen Marsalkka
3x Simo
2011 Hyvä päivä
Kalajuttu
2010 Äiti ei enää keilaa
2008 Kaveri
Perintö
2006 Finns drink the most coffee in the world
2005 Menestyjä
1996 Kissanpäivät
1995 Möykky

TV seriály

2016 Sekasin (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)

Dokumentární

2010 Play God

Hudební videoklipy

2001 YUP: Ihana elämä (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Armomurhaaja
2016 Fantasia
Kláda
2014 Tissit
2013 Ukryto za závěsem
2012 Komero
3x Simo
2011 Hyvä päivä
Kalajuttu
2010 Äiti ei enää keilaa
2008 Kaveri
Perintö
2006 Finns drink the most coffee in the world
2005 Menestyjä
1996 Kissanpäivät

TV seriály

2016 Sekasin (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)

Dokumentární

2010 Play God

Herecká filmografie

Filmy

2016 Häpäisijä
Onnenonkija
1996 Kissanpäivät

TV seriály

2016 Sekasin (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)

Dokumentární

2010 Play God - vyp.

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Kalajuttu
2006 Finns drink the most coffee in the world

Dokumentární

2010 Play God

Zvukařská filmografie

Filmy

2011 Kalajuttu

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Armomurhaaja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace