foto

Václav Filip

  • nar. 17.1.1943
    Mladá Boleslav, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 8.2.2013 (70 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 Hledáme své předky (TV seriál)
2004 Antonín Randa - osobnost české minulosti (TV film)
1998 Potomci slavných (TV seriál)
Svět očima Hanzelky a Zikmunda (TV seriál)
1994 Vojta Náprstek a dům U Halánků (TV film)
1991 Trentská setkání (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Hledáme své předky (TV seriál)
1998 Potomci slavných (TV seriál)
1991 Příběh o harfě, koncertu a písni (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Hledáme své předky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky