foto

Claudio Amendola

  • nar. 12.2.1963 (56 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Abbi Fede
2018 Hotel Gagarin
2017 Come un gatto in tangenziale
Il permesso
2015 My a Giulia
Suburra
2013 Cha Cha Cha
2011 Bar Sport
2009 La fisica dell'acqua
2007 Viaggio in Italia - Una favola vera
2005 Kefalonie, 8. září 1943 (TV film)
La caccia (TV film)
Rošťák detektivem
2004 Fratella e sorello
2003 Caterina va in città
Ho visto le stelle
Senza freni
V moci pekla (TV film)
2001 Domenica
L'attentatuni (TV film)
Sottovento!
2000 Carbonara, La
Grande botto, Il
Il Partigiano Johnny
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
1998 Mare largo
1997 Altri uomini
Le mani forti
Santo Stefano
Testimone a rischio
1996 Mia generazione, La
Un paradiso di bugie
1995 Husar na střeše
Pasolini, un delitto italiano
1994 I mitici
Královna Margot
Poliziotti
1993 Scorta, La
1992 Altra vita, Un'
Richiamo della notte, Il
1991 Felipe ha gli occhi azzurri (TV film)
Ultrà
1990 Briganti
Colore della vittoria, II (TV film)
Viaggio di Capitan Fracassa, Il
1989 Mery navždy
1988 Dny komisaře Ambrosia
1987 Soldati - 365 all'alba
1986 Benátská noc
1984 Amarsi un po'
Prázdniny v Americe
1983 Lontano da dove
Vacanze di Natale

TV seriály

2018 Carlo & Malik (TV seriál)
Nevyřízené záležitosti: Část 2 (E12)
Nevyřízené záležitosti: Část 1 (E11)
Skryté pravdy (E10)
další epizody (12)
2010 Io canto (TV seriál)
Tutti per Bruno (TV seriál)
2006 48 ore (TV seriál)
I Cesaroni (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1807–1812 (E03)
1800–1807 (E02)
další epizody (4)
2000 Impero, L' (TV seriál)
1999 Nezvěstní (TV seriál)
1996 Nostromo (TV seriál)
1992 Pronto soccorso 2 (TV seriál)
1990 Záchranka (TV seriál)
1988 Little Roma (TV seriál)
1987 Černý stín Vesuvu (TV seriál)
1986 Professione vacanze (TV seriál)
1984 Quei 36 gradini (TV seriál)
1982 Storia d'amore e d'amicizia (TV seriál)

Dokumentární

2017 Super vacanze di Natale - a.z.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky