foto

Claudio Amendola

  • nar. 12.2.1963 (54 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Il permesso
2015 My a Giulia
Suburra
2013 Cha Cha Cha
2011 Bar Sport
2009 La fisica dell'acqua
2007 Viaggio in Italia - Una favola vera
2005 Kefalonie, 8. září 1943 (TV film)
La caccia (TV film)
Rošťák detektivem
2004 Fratella e sorello
2003 Caterina va in città
Ho visto le stelle
V moci pekla (TV film)
2001 Attentatuni, L' (TV film)
Domenica
Sottovento!
2000 Carbonara, La
Grande botto, Il
Il Partigiano Johnny
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
1998 Mare largo
1997 Altri uomini
Le mani forti
Santo Stefano
1996 Mia generazione, La
Paradiso di bugie, Un
Testimone a rischio
1995 Husar na střeše
Pasolini, un delitto italiano
1994 Královna Margot
Mitici, I
Poliziotti
1993 Scorta, La
1992 Altra vita, Un'
Richiamo della notte, Il
1991 Felipe ha gli occhi azzurri (TV film)
Ultrà
1990 Briganti
Colore della vittoria, II (TV film)
Viaggio di Capitan Fracassa, Il
1989 Mery navždy
1988 Dny komisaře Ambrosia
1987 Soldati - 365 all'alba
1986 Benátská noc
1985 Vacanze in America
1984 Amarsi un po'
1983 Lontano da dove
Vacanze di Natale

TV seriály

2010 Io canto (TV seriál)
Tutti per Bruno (TV seriál)
2006 I Cesaroni (TV seriál)
48 ore (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
2000 Impero, L' (TV seriál)
1999 Nezvěstní (TV seriál)
1996 Nostromo (TV seriál)
1992 Pronto soccorso 2 (TV seriál)
1990 Záchranka (TV seriál)
1988 Little Roma (TV seriál)
1987 Černý stín Vesuvu (TV seriál)
1986 Professione vacanze (TV seriál)
1984 Quei 36 gradini (TV seriál)
1982 Storia d'amore e d'amicizia (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace