foto

Cezary Skubiszewski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 Koko: A Red Dog Story
Me & My Left Brain
2018 Tiger
2016 Rudý pes: Blue
2015 Karbala
Oddball a tučňáci
2014 Jeziorak
Once My Mother
Turkey Shoot
2013 The Broken Shore (TV film)
2012 Felix, Net a Nika a teoreticky možná katastrofa
Tajemství drožky (TV film)
The Sapphires
2011 Red Dog - psí legenda
2010 Bitva o Hill 60
2009 Bran Nue Dae
Požehnaní
2007 Iluze lásky
2006 Vražda v lepší společnosti (TV film)
2005 Hating Alison Ashley
2004 Poslední tah štětcem (TV film)
2003 After the Deluge (TV film)
Proměna Placida Lakea
2002 Černí a bílí
2001 Spagnola, La
2000 After the Rain
Sensitive New-Age Killer
Tanečník
Řecký blb
1999 Hon na čarodějnice (TV film)
Ruce pryč
Strange Fits of Passion
1998 Hurrah
Sound of One Hand Clapping, The
1996 Lilian's Story

TV seriály

2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2002 Short Cuts (TV seriál)
2001 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Polibek škorpiona (E19)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
1996 Pot a dřina (TV seriál)
1994 Sky Trackers (TV seriál)

Dokumentární

2019 Le Champion
Man on the Bus
2017 PACmen
2016 Monsieur Mayonnaise
2015 Neon
Women He's Undressed
2010 Lásky, touhy a lži
2008 Lionel
2007 Night
2006 Once a Queen
2005 The Dream of Love
2004 Passport to Parenthood (TV seriál)
2002 Ostrovy života (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)