foto

R.J. Stewart

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Vítejte v džungli
2002 Xena: Princezna bojovnice
1997 Amazon High (TV film)
1994 První liga 2
1991 Perfect Crimes (TV film)
1988 A Bůh stvořil ženu

TV seriály

2001 Xena (TV seriál)
Přítel v nouzi 2/2 (S06E22)
Přítel v nouzi 1/2 (S06E21)
Starý Áres farmu měl (S06E10)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Zlato Rýna (S06E07)
Kdo je Gurkhan? (S06E04)
Mateřství (S05E22)
další epizody (5)
1999 Xena (TV seriál)
Padlý anděl (S05E01)
Déjá vu zas a znova (S04E22)
Pochod (S04E21)
další epizody (4)
1998 Xena (TV seriál)
Křižák (S04E08)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 2/2 (S04E02)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 1/2 (S04E01)
další epizody (4)
1997 Xena (TV seriál)
Dluh: Část druhá (S03E07)
Dluh: Část první (S03E06)
Fúrie (S03E01)
další epizody (6)
1996 Xena (TV seriál)
Bojovnice... Princezna... Tulačka (S02E06)
Návrat Callisto (S02E05)
Callisto (S01E22)
další epizody (6)
1995 The Great Defender (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Prométeus (S01E08)
Titáni (S01E07)
Hříchy minulosti (S01E01)
1991 Man of the People (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2001 Xena (TV seriál)
Přítel v nouzi 2/2 (S06E22)
Přítel v nouzi 1/2 (S06E21)
Vlastnění duše (S06E20)
další epizody (13)
2000 Xena (TV seriál)
Návrat valkýry (S06E09)
Prsten (S06E08)
Zlato Rýna (S06E07)
další epizody (23)
1999 Xena (TV seriál)
Drobný problém (S05E08)
Nazpět v lahvi (S05E07)
Čistota (S05E06)
další epizody (22)
1998 Xena (TV seriál)
Křižák (S04E08)
Zamčení a svázaní (S04E07)
Příběh dvou múz (S04E06)
další epizody (22)
1997 Xena (TV seriál)
Král zabijáků (S03E08)
Dluh: Část druhá (S03E07)
Dluh: Část první (S03E06)
další epizody (21)
1996 Xena (TV seriál)
Koleda slunovratu (S02E09)
Deset malých vojevůdců (S02E08)
Cizinec (S02E07)
další epizody (23)
1995 Xena (TV seriál)
Kopyta a běhny (S01E10)
Smrt v řetězech (S01E09)
Prométeus (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace