foto

Tošijuki Nagašima

  • nar. 21.10.1956 (64 let)
    Čiba, prefektura Čiba, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ito
Mi o cukuši rjóričó
2017 Džindžin: Sono ni
2016 Tanemaku tabibito: Jume no cugiki
2015 Ai wo katareba hentai desu ka
Kainan 1890
2014 Hissacu šigotonin 2014 (TV film)
2012 Tanemaku tabibito: Minori no cha
2011 Gakko wo Tsukuro
Hanako no Nikki
Hesomori
Tasogare ryuuseigun: C-46 seiun (TV film)
2010 Riaru onigokko 2
Tenohira no Shiawase
2009 Ningen dôbutsuen (TV film)
Tenpyo wo Kakenuketa Otoko to Onna-tachi (TV film)
Wataši dasu wa
2008 Abarenbo Shogun (TV film)
2007 Bizanee
Hito ga hito o ai suru koto no dôshiyô mo nasa
Hokušin naname ni sasu tokoro
2006 Akai kiseki (TV film)
Mizu ni sumu hana
Z moře není návratu
2005 Tenka sóran (TV film)
Šibuja monogatari
2002 Čihó kiša Tačibana Jósuke 19: Hakone Oda Haradóri šinkjoku (TV film)
2001 Mokugeki: Aru ai no hadžimari (TV film)
2000 Godzilla tai Megaguirus: G šómecu sakusen
Gudžó ikki
Kurosufaia
赤い霊柩車 函館立待岬 喪服の花嫁 (TV film)
1999 Odžuken
1998 Oda Nobunaga (TV film)
1997 Baišun bórjokudan
Tao no cuki
1996 Gamera 2: Region šurai
Gonin 2
1995 Gonin
Hijumeri no tó
Mitabi no kaikjó
Pozdní závěť
1994 Nastasja
Tenshi no harawata: Yoruga matakuru
1993 Jume no onna
1992 Kanodžo ga kekkon šinai rijú
1991 Manatsu no chikyu
Mandara: Wakaki hi no Kóbó Daiši
1989 Godzilla vs. Biollante
1988 Another Way: D kikan džóhó
Idžintači to no nacu
Kamu onna
Nihon džundžóden: Okaši na futari – Monokuruošiki hitobito no mure
1987 Džiró monogatari
Kuroi doresu no onna
Seišun kakeoči hen
1986 Kozó monogatari: Čidžó ni orita tenši
1985 Mishima: A Life in Four Chapters
1984 Frau mit dem roten Hut, Die
Yudono-sanroku noroi mura
Čiheisen
1981 Enrai
Kazunomiya sama otome (TV film)
1980 Dóran
Jishin retto
Port Arthur
Saraba, wagatomo: Jitsuroku ô-mono shikeishûtachi
1979 Džúhassai, umi e
Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
Ničiren
Waga seišun no eleven
1978 Džiken
Kaerazaru hibi
Kótei no inai hačigacu
Third
1977 Dokaben

TV seriály

2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
2018 BG: Šinpen keigonin (TV seriál)
2017 Akira to Akira (TV seriál)
2016 Šizumanu taijó (TV seriál)
2011 Tsukahara bokuden (TV seriál)
Šimei to tamašii no limit (TV seriál)
2010 Kjúkei no kója (TV seriál)
2009 Karijuši sensei čibaru! (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
2008 Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Seibutsu wakusei Woo (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
Ninjo Shigure Machi (TV seriál)
Platonic Sex (TV seriál)
Strawberry on the Shortcake (TV seriál)
1996 Oretachi ni Ki wo Tsukero (TV seriál)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
Jo ni mo kimjó na monogatari III (TV seriál)
1989 Shibaura Investigation Agency (TV seriál)
1978 Hito wa sore o sukjandaru to iu (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky