foto

Jacques Rouffio

  • nar. 14.8.1928
    Marseille, Francie
  • zem. 8.7.2016 (87 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Softwar (TV film)
1978 Cukr
1975 Sept morts sur ordonnance
1969 Zimní vítr z jihu

TV seriály

1984 Série noire (TV seriál)
J'ai bien l'honneur (E04)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky