foto

J.R. Ventimilia

  • nar. 20.5.1966 (53 let)
    Somerville, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Rio
2010 Méďa Béďa
Víla Zuběnka
2007 Nice Girls Don't Get the Corner Office (TV film) - původní scénář
2006 Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend, The (TV film)
2004 Přežít Vánoce

TV seriály

2016 The Real O'Neals (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2002 Grubbs, The (TV seriál)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ericovo tetování udělané v opilosti (S03E22)
Kdo to chce víc? (S03E11)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Marihuanové šílenství (S03E01)
Den poté (S02E17)
1999 Days Like These (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Halloween (S02E05)
Zkušenosti, loajalita, pracovitost (S02E03)
Nová naděje (S01E20)
další epizody (4)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Bitva pohlaví (S01E04)
Simpsonovi (TV seriál)
Homer slouží vlasti (S09E19)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1994 The Critic (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Secrets (S02E16)
The Real Mr. Nice Guy (S02E15)
The Real Heartbreak (S02E14)
další epizody (8)
Želvy Ninja (TV seriál)
The Big Blow Out (S05E20)
The Foot Walks Again! (S05E19)
Wanted: Bebop and Rocksteady (S05E18)
další epizody (24)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Christmas (S02E08)
The Real Match (S02E07)
The Real Fit (S02E06)
další epizody (21)
Želvy Ninja (TV seriál)
The Power Inside Her (S04E22)
Darkest Plight (S04E21)
The Super Shredder (S04E20)
další epizody (16)
2015 Želvy Ninja (TV seriál)
Annihilation: Earth! Part 2 (S03E26)
Annihilation: Earth! Part 1 (S03E25)
Dinosaur Seen in Sewers! (S03E24)
další epizody (20)
2014 Želvy Ninja (TV seriál)
Race with the Demon (S03E06)
In Dreams (S03E05)
The Croaking (S03E04)
další epizody (25)
2013 Želvy Ninja (TV seriál)
Slash and Destroy (S02E07)
Target: April O'Neil (S02E06)
Mikey Gets Shellacne (S02E05)
další epizody (21)
2012 Želvy Ninja (TV seriál)
Přišlo to z hlubin (S01E12)
Myšouni útočí! (S01E11)
Strach v kanálech (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky