foto

Michael Aitkens

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Top Enders (TV film)

TV seriály

2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Klub letců (S16E04)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný jezdec (S15E01)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temná tajemství (S14E02)
Smrt závodníka (S14E01)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Guillaumův meč (S13E01)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Pomsta špionů (S12E03)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Výstřel nad ránem (S11E01)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rockerova pomsta (S10E04)
2006 Fear, Stress and Anger (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hon na lišku (S09E03)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2001 Life as We Know It (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1991 Roy's Raiders (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1984 Singles (TV seriál)
Special Squad (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
The Comedy Game (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Runaway Island (TV film)
1980 A Toast to Melba (TV film)
1979 Harvest of Hate (TV film)
The Mismatch (TV film)

TV seriály

1978 Obviněn a na útěku (TV seriál)
1971 The Comedy Game (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace