foto

Peter Birro

  • nar. 19.7.1966 (53 let)
    Västra Frölunda, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Miraklet
Valčík pro Monicu
2011 Magi i luften
2007 August (TV film)
2002 Bäst i Sverige!
Cuba libre
2000 Knockout
Nová země

TV seriály

2014 Viva Hate (TV seriál)
2013 Wallander (TV seriál)
Den orolige mannen (S03E01)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
2004 Kniven i hjärtat (TV seriál)
2002 Den förste zigenaren i rymden (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Sally (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace