foto

Pelle Berglund

  • nar. 28.2.1939 (79 let)
    Hedemora, Kopparbergs län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Polis polis potatismos
Roseanna
1989 Täcknamn Coq Rouge
1985 Můj život jako pes
1972 Ture Sventon - Privatdetektiv
1970 Den magiska cirkeln

TV seriály

2005 Wallander (TV seriál)
Innan frosten (S01E01)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Polis polis potatismos
1989 Täcknamn Coq Rouge
1972 Ture Sventon - Privatdetektiv
1970 Den magiska cirkeln
1968 Hanba

TV seriály

1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)

TV pořady

1961 Berliner Bilderbogen (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1983 Andra dansen
1976 Muž na střeše

Režijní filmografie

Filmy

1996 Den vita lejoninnan
1995 Hundarna i Riga
1993 Polis polis potatismos
1992 Demokrati a teroristé
1991 Goltuppen (TV film)
1989 Täcknamn Coq Rouge
1977 En bilförsäljare från Gotland (TV film)
1972 Ture Sventon - Privatdetektiv
1970 Den magiska cirkeln

TV seriály

1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace