foto

Dalibor Fencl

  • nar. 1966

Biografie

Absolvent Katedry kamery pražské FAMU. Věnuje se hlavně dokumentární tvorbě. Z poslední doby stojí za zmínku dokumentární snímky Krajina osudu (2009), Vzpomínky na Snovídky (2011), I am fishead (2012) či dokumentární cyklus Závislosti (2011).

Bio Art Production

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Proces (divadelní záznam)

Dokumentární

2017 Člověk, to je věda (TV seriál)
Pod vlivem hormonální antikoncepce (E01)
2014 Deset let
Naše tradice (TV seriál)
Senoseč (E13)
2013 5 pravidel
2012 Gen D (TV film)
2011 Film o filmu Rodina je základ státu (TV film)
Nadohled (studentský film)
2009 Alda (studentský film)
Krajina osudu
Plani di giardini ideali
Vzpomínka na Snovídky (studentský film)
2007 Porodní plán
2005 Okupantka
Pěstitelé svátosti (studentský film)
2004 Call of Dudy: Bohemian Bagpipes Across Borders
2002 Zlopověstné dítě (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Silný kafe
1999 Kanárek
1994 V den psa (studentský film)
1990 Mrtvý les (amatérský film)
Mrtvý les a jiný bulšit
1989 Vychovatel ke strachu (amatérský film)
1987 Narozeniny v parku (amatérský film)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Jsem Absolutní vůle (studentský film)

Dokumentární

2002 Stromovka (studentský film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace