foto

Alex Gregory

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Ali ví, po čem muži touží
2014 The Pro (TV film)

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
South Carolina (S07E04)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Library (S06E02)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Good Buck (S07E17)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Fat and the Furious (S07E02)
Returning Japanese (S06E21)
Sug Night (S06E19)
další epizody (5)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Ho, Yeah! (S05E13)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
What Makes Bobby Run? (S05E07)
Flush with Power (S04E22)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Goodbye Normal Jeans (S07E04)
Unfortunate Son (S06E11)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bobby Goes Nuts (S06E01)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Babí (S05E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace