foto

Art Vitello

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Titan A.E.
1992 It's a Wonderful Tiny Toons Christmas Special (TV film)
1984 Gallavants
1981 Dennis the Menace in Mayday for Mother (TV film)

TV seriály

1994 Klíšťák (TV seriál)
1991 Taz-mánie (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
1988 Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 Gumídci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace