foto

David Precopia

  • nar. 14.7.1971 (48 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zombex
2009 Between Floors
Hallettsville
2008 Ve službách války
1992 Muž zázraků

TV seriály

2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Pan X (S02E14)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Association, The

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace