foto

Alex Rose Wiesel

  • nar. 20.7.1988 (31 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stripped (TV film)
2017 Speed Date
2016 Broken Vows
2012 The Come Up
2011 A Warrior's Heart
2009 A Brief History of Women

TV seriály

2018 Hotel Du Loone (TV seriál)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
2013 What If (TV seriál)
2012 In Reverie (TV seriál)
2011 Dexter (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S06E01)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
2009 Médium (TV seriál)
How to Make a Killing in Big Business: Part 3 (S05E15)
How to Make a Killing in Big Business: Part 1 (S05E13)
2006 Fashion House (TV seriál)
Wicked Wicked Games (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 After Lately (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky