foto

Richard Holm

  • nar. 1.4.1967 (53 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Johan Falk: Lockdown
Johan Falk: Slutet
Johan Falk: Ur askan i elden
2013 Fjällbackamorden: Vänner för livet (TV film)
2012 Johan Falk: Barninfiltratören
Johan Falk: Organizatsija Karayan
2011 Irene Huss - Den som vakar i mörkret (TV film)
Irene Huss - Det lömska nätet (TV film)
Za hranicemi
2009 Johan Falk: Leo Gaut
Johan Falk: National Target
2000 Sex, lögner & videovåld
1989 The Resurrection of Michael Myers Part 2
1987 The Resurrection of Michael Myers

TV seriály

2020 Maskineriet (TV seriál)
Drömhuset (E08)
Sveket (E07)
Mexiko (E06)
další epizody (8)
2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2000 Hotel Seger (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Johan Falk: Lockdown
2000 Sex, lögner & videovåld

TV seriály

2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

TV seriály

2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 5 (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky