Reklama

Reklama

VOD (1)

Švédské město Kiruna, které leží u největšího dolu na světě, se propadá do země. Frigga tam má na starost bezpečnost a bude si muset vybrat mezi prací a rodinou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

xxmurphyxx odpad!

všechny recenze uživatele

Prišiel som si po priemerný katastrofický nervák a dostal som extrémne nadpriemernú homo vzťahovú telenovelu o jednej jeblej rodinke v polo rozpade, kde stará škuľavá škatuľa behá medzi bakelitovými šutrami niekde v prdeli sveta a podľa analýzy pohybu chrústov a klepkania po kameni zistí, že mestu hrozí sodoma gomora. Jej záchrane sveta výdatne sekunduje jej uplakaný ex a nový objav jej zvrátených sado maso chúťok v podobe jemne opáleného naturálneho Švéda. Aby toho nebolo málo, pod nohy sa im stále pletie ich teplá dcéra s jej ohyzdnou partnerkou, ktorá pri záchrane nevinného detského života skončí v riti mordoru a vtedy nastane ten správny čas na nejakú random balkánsku piesonku cigánskych pastierov oviec. Jednoducho ten film má všetko, od mierumilovných alahov, cez buzni, až po strong female postavy. Teda všetko až na tú pojebanú katastrofu, na ktorú lákajú ľudí. Šmejdi! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdyby se z Nad propastí vystříhala ta vata ala Velmi křehké vztahy, mohl z toho být průměrný katastrofický amatérský kraťas, který spíchnul nějaký nadšenec za odpoledne v garáži. V téhle podobě je to ale bohužel jen přetažené, otravné a mizerně zahrané rodinné drama ve kterém se čirou náhodou propadne kus města...30% ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Otravné rodinné drama než katastrofický film. Švédské město ohrožuje hora a důlní otřesy.... Hodinu se řeší rozbitá rodina a pořád se hledá ztracený syn... Následuje katastrofa, propad města a trvá to asi 4 minuty a vidíme že spadnou asi 4 budovy.... nuda. Při panických scénách si měli pohlídat laciný komparz (na jednom záběru člověk spadne a zlomí si nohy a na dalším se pokouší vylézt z díry a nohy má v pořádku) No a pak se zas hledá ztracený syn, řeší se vztahy a opět nuda.... ()

HEED 

všechny recenze uživatele

No na jedno podívání to ujde celkem. Ale je to více rodinné drama než katastrofický film. Na obhajobu filmu však musím podotknout, že při zemětřesení nebo záplavách, to holt tak nebouchá nebo nehoří jako sopka, nebo nelítá stále něco vzduchem, jako u tornáda. Takže se dá očekávat že to nebude až tak napínavé, co se vyobrazené katastrofy týká. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Film s takovým tématem a potenciálem je nakonec pojat nechutně civilně. Z pádu města do propasti vidíme veskrze prd, naprostá většina stopáže je zaměřena na vcelku nesympatickou 'rodinu', kde jen tak mimochodem je důlní inženýr klaustrofobik. Důležitý ale je, že tu máme tmavýho Švéda, dceru lesbičku  a nádhernej arabskej song... 2,5* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal predovšetkým v Tampere (Fínsko) a Kirune (Švédsko), niektoré zábery vznikli aj v Štokholme (Švédsko), Bruseli (Belgicko) a Las Palmas de Gran Canaria (Španielsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama