foto

Stuart Elliott

  • nar. 23.11.1970 (49 let)
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Race to the Death: Rome's Charioteers (TV film)
Ztracená pyramida v Egyptě (TV film)
2017 Neros Stadt der Lüste (TV film)
Rome's Sunken Secrets
Velký požár Londýna (TV seriál)
2013 Jindřich VII., zimní král (TV film)
2012 Obři strojního inženýrství (TV seriál)
2011 Apokalypsa Vikingů (TV film)
2010 Eduardovská farma (TV seriál)
2009 Viktoriánská farma (TV seriál)
2005 Křížové výpravy (TV film)
Ztracené světy (TV seriál)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
Michelangelo Buonarroti (TV film)
2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Ztracená pyramida v Egyptě (TV film)
2017 Rome's Sunken Secrets

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky