foto

Marc Silverstein

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Jsem božská
Mean Moms
2016 Jak přežít single
2009 Až tak moc tě nežere
1999 Nepolíbená

TV seriály

2003 Miss Match (TV seriál)
2000 Opposite Sex (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Jsem božská

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace