foto

Geling Yan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Gui lai - kniha
2011 Květy války - kniha
1998 Vyobcovaná - kniha
1995 Shao Nu xiao yu - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Fang Hua
2012 Nebezpečné známosti
2008 Mei Lanfang
1998 Vyobcovaná

TV seriály

2009 Yi ge nüren de shishi (TV seriál)

Dokumentární

2017 Earth: Den na zázračné planetě
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace