foto

Geling Yan

  • nar. 16.11.1968 (51 let)
    Šanghai, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Gui lai - kniha
2011 Květy války - kniha
1998 Vyobcovaná - kniha
1995 Shao Nu xiao yu - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ma ge shi zuo cheng
2017 Fang Hua
2012 Nebezpečné známosti
2008 Mei Lanfang
1998 Vyobcovaná

TV seriály

2018 The Years You Were Late (TV seriál)
2009 The Epic of a Woman (TV seriál)

Dokumentární

2017 Earth: Den na zázračné planetě