foto

Adrian Mitchell

  • nar. 24.10.1932
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.12.2008 (76 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Člověk Pátek - scénář, divadelní hra
1967 Marat - Sade

TV seriály

1974 Churchill's People (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1961 The Younger Generation (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Celia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace