foto

Takajuki Hirao

  • nar. 10.1.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Sestry čarodějky Jojo a Nene
2012 Gyo
2008 Gekidžóban Kara no kjókai: Mudžun rasen
2004 Honó no Mirage: Minagiwa no hangjakuša

TV seriály

2016 Kótecudžó no kabaneri (TV seriál)
2015 God Eater (TV seriál)
2008 Kurozuka (TV seriál)
2007 Gakuen Utopia Manabi Straight! (TV seriál)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
2005 Futakoi Alternative (TV seriál)
2003 Texhnolyze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky