foto

Bill Odenkirk

  • nar. 13.10.1965 (53 let)
    Naperville, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Simpsonovi (TV seriál)
Poslední trakční hrdina (S28E09)
Nebezpečná zásilka (S27E20)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Mama Sendvič (S26E03)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Služebník Páně (S24E18)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Dětí jako smetí (S24E03)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Mnoho tváří lásky (S22E17)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Výhra za všechny prachy (S21E11)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Výměna bez záruky (S20E03)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Hoří! (S18E19)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Žabař, kuchař, manželka a její Homer (S18E01)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Vypráskaný práskač (S16E14)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S16E01)
2003 Futurama (TV seriál)
Krabice do neznáma (S04E15)
Zbouchnutej (S04E01)
2001 Futurama (TV seriál)
Roboti musejí být šílení (S03E11)
Dva Santové tankují super (S03E03)
2000 Futurama (TV seriál)
Ve spárech byrokracie (S02E11)
1999 Tenacious D (TV seriál)

TV pořady

1998 Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace