foto

Gabe Torres

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Prozrazení
1997 Bartender
Curse of the ShadowBorg
1991 Rozhodnutí

TV seriály

1998 Je to zázrak! (TV seriál)
Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
1997 ARK, the Adventures of Animal Rescue Kids (TV seriál)
Beetleborgs Metallix (TV seriál)
1996 Big Bad Beetleborgs (TV seriál)
1991 Land of the Lost (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Remarkable Life of John Weld
2008 Vyřešené případy (TV seriál)
2006 Murder by the Book (TV seriál)
Sahara (TV film)
2005 Decoding the Past: Unraveling the Shroud (TV film)
2002 Slepá spravedlnost (TV seriál)
2000 Arrest & Trial (TV seriál)
1998 Záhady dějin (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

TV pořady

2001 Scariest Places on Earth, The (TV pořad)
1999 Beyond Chance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky