Reklama

Reklama

Prozrazení

  • USA Brake
Trailer

Agent Tajné služby Jeremy Reins je držen v zajetí v kufru jedoucího auta. Musí snášet psychické i fyzické mučení, když se z něj teroristé pokoušejí dostat informace pro jejich komplot proti prezidentovi Spojených států... Agenta tajné služby Jeremyho Reinse (Stephen Dorff) čeká velmi špatný den. Probudí se do naprosté tmy, absolutně zmatený a dezorientovaný. Jediné světlo vychází z krvavě červených digitálních čísel, které mu tikají nad hlavou. Jeremy si rychle uvědomí, že je v průšvihu. Těžce se mu dýchá. Skoro se nemůže pohnout. A na jeho volání o pomoc nikdo neodpovídá. Pak uslyší zvuk motoru a vše mu začíná být jasné... je uvězněný v kufru jedoucího auta. Když jeho věznitelé odhalí své motivy, Jeremy si uvědomí, že ho nepustí, dokud jim nedá všechny detaily o "Roulette" - tajné lokaci, kam se uchýlí americký prezident v případě teroristického útoku... (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (54)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další Buried a ze začátku to i vypadá, že jsem ho dostal. Ale chybí tam pořádná atmosféra a ta bezmoc, co byla právě v Buried. Díky tomu už před polovinou filmu mě napadlo, co by se mohlo dít i když se tam střílelo a po vyndání Jeremyho z auta se mi to potvrdilo. Říkal jsem si, že to docela ušlo a takový slabší 3* si to zaslouží, ale ono to pokračuje a ten konec v sanitce to bohužel zabil. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Film tak spatnej, ze sem i po panakach absinthu nevydrzel vzhuru... na uvodnim plakatu je vrtulnik a pritom tam zadnej nebyl... stoji to za starou backoru a je to predvidatelny asi jako co se stane s flaskou vodky na Rusky svatbe. Film se snazi o neco ve stylu telefoni budky ale bohuzel to tady vubec nefunguje... ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Celej film se odehrává v kufru auta a musí se nechat, že je to celkem zajímavej film. Dorff hraje fakt parádně, i v jeho situaci jedná logicky a vlastně i ten konec je povedenej, nechápu proč si místní stěžují. Má to celkem pěkné tempo, hudba je fajn, sem tam Dorff šmikne z úst slušnou hlášku, já jsem spokojený a s takovým koncem jsem vážně nepočítal. 8/10 PS: Nechápu místní dementy, kteří to furt srovnávají s Pohřbeným zaživa, oba filmy si jdou vlastní cestou. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Torres si zkrátka nedokážu vymyslet svůj vlastní příběh a jen vykrádá námět z kvalitnějšího a cennějšího burried. Stephen je sice jednoznačný tahoun, ale nadruhou stránku, kdo by nedokázal zahrát myš zavřenou v bedně ukrytou v kufru auta ? Žádná velká věda, ale jako jednohubka určitě zachutná. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Brake není originální a vlastně jen jede v kolejích Buried nebo 24 pokud by Jack Bauer byl celou dobu zavřen do kufru auta. Jenže ztísněnost a dusivost chybí. On je vám hlavní hrdina celou dobu jedno a jen čekáte, až ho všichni zachrání. Závěreční twist není překvapivý, ale shazuje film. Nic proti už samotné vyústění bylo přitaženo za vlasy všech členů Kelly Family. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama