foto

David Loucka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kruhy
2012 Dům na konci ulice
2011 Dům snů
2002 Hranice šílenství
1996 Eddie
1990 Makléři (TV film)
1989 Parta snů

TV seriály

1988 Příšery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace