foto

David Selvas

  • nar. 21.12.1971 (45 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Contratiempo
2009 Ens veiem demà
Tajemná minulost (TV film)
Trash
2007 Atlas člověčenství
2006 Verlorenen, Die (TV film)
2004 Nubes de verano
2003 Valentín
2002 Nines russes (TV film)
2001 Carles, príncep de Viana (TV film)
Pau i el seu germà
1999 Amic/Amat
Pirata (TV film)
1998 Něžnosti

TV seriály

2010 Riera, La (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)
2006 Àngels i Sants (TV seriál)
Mar de fons (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 El súper (TV seriál)
Nissaga de poder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace