foto

Samuli Niittymäki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Seurapeli
Teräsleidit
2019 Festive Spirit
Maalitaulu
Tottumiskysymys
2018 Olavi Virta
Sokkotreffit
2017 95
Země vánočních zázraků
2016 Ovi
Syntymävika (studentský film)
2014 Back to business (studentský film)
Nahoru dolů
2013 Eskapistit
Puolin ja toisin (TV film)
2012 Kulman pojat
2011 Enon opetukset (TV film)
Hodný syn
2010 Kierre (studentský film)
Mobile Horror (TV film)
Utíkej, sestro, utíkej!

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Pieruu ja puuterii (E05)
Kellot soi (TV seriál)
Just (E07)
Pientä laittoa (TV seriál)
Miesten töitä (E05)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Isän puolustuspuhe (S02E10)
Severi löytää itsensä (S02E09)
Sokea piste (S02E08)
další epizody (10)
Roba (TV seriál)
Lapsen etu (S04E05)
2018 Karppi (TV seriál)
Veli (E05)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
Arkkivihollinen (S01E09)
Idiootit (S01E08)
další epizody (10)
Sorjonen (TV seriál)
Oslava jara (část druhá) (S02E04)
Oslava jara (část první) (S02E03)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (11)
Syke (TV seriál)
Biohakkeri (S04E03)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (10)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Paskaduuni (S01E09)
Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Onnellinen mies (E11)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Etäpäivä (E08)
další epizody (10)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Naistenhuone (studentský film)
2015 Ostrov Ödeö (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Naistenhuone (studentský film)

Host

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)
2014 Vino Show (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky