foto

Márk Bodzsár

  • nar. 1983
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Drakulics elvtárs
2017 Řezník, kurva a jednooký muž
2013 Boží šichta
2009 Golgota - Krisztus után

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Drakulics elvtárs
2013 Boží šichta
2010 East Side Stories
2009 Golgota - Krisztus után
2007 Decameron 2007

TV seriály

2009 Hajónapló (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky