foto

Ulf Ryberg

  • nar. 10.1.1947 (70 let)
    Linköping, Östergötlands län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Lovci hlav
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
2001 Återkomsten (TV film)
Bekännelsen (TV film)
Kvinna med födelsemärke (TV film)
2000 Det grovmaskiga nätet (TV film)
1999 Dybt vand (TV film)
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Osudová záležitost (TV film)

TV seriály

2010 Millennium (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Mörkret (S01E04)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
En nämndemans död (TV seriál)
1994 Esters testamente (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace