foto

Dean Pitchford

  • nar. 29.7.1951 (67 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Footloose: Tanec zakázán - scénář, původní scénář
1994 Cinderella... Frozen in Time (TV film)
1991 Washing Machine Man, The (TV film)
1989 Zpívání
1984 Footloose

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace