foto

Pjér la Šé'z

  • nar. 13.3.1963 (54 let)
    Planá u Mariánských Lázní, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Malá vizita (divadelní záznam)
2013 Čtyři dohody (divadelní záznam)
2000 Musíme si pomáhat

TV seriály

2000 Dokoláč (TV seriál)

Dokumentární

2013 Proplutí divadelní Kampou
2012 Rok konopí
2011 Indiánské inspirace (TV film)
2005 13. komnata (TV seriál)
2003 Stokers

TV pořady

2017 Linka (TV pořad)
2010 Duše K (TV pořad)
Za zrcadlem (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Malá vizita (divadelní záznam)
2013 Čtyři dohody (divadelní záznam)

Dokumentární

2012 Rok konopí

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Dokoláč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace