foto

Michail Tarabukin

  • nar. 29.6.1981 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lovi moment
2018 Nu, zdravstvuj, Oksana Sokolova!
2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
2014 Kavkazskaja plennica
Kuchňa v Pariže
2013 Domopravitěl (TV film)
Poljarnyj rejs
2012 Millioner (TV film)
2011 Poceluj skvoz stěnu
2009 Ten štastlivec
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
2004 Miluji jen tebe
2003 Kak by ne tak (TV film)
2002 Válka
2001 Dva tovarišča

TV seriály

2019 Bednaja děvočka (TV seriál)
Fantom (TV seriál)
2018 Grand (TV seriál)
Semejnoje dělo (TV seriál)
SeňaFeďa (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Komanda B (TV seriál)
Ženščina v bědě 4 (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Vyjti zamuž ljuboj cenoj (TV seriál)
Ženščina v bědě 3 (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
2014 Ultimatum (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Mečta dětstva (S02E10)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Ogněnnyj ljod (E21)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Tamarka (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2011 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Naslednik (S02E02)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Minnoje pole (S05E29)
Žertva nauki (S05E27)
Operacija "Skorpion" (S05E26)
další epizody (22)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Šachta (TV seriál)
V kolce (E03)
Tuman (E02)
Vozvraščenije (E01)
2009 Lovuška (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (12)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Lovuška dlja mudreca (E02)
Kodex česti (TV seriál)
Žurnalistskoje rassledovanije (S03E02)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Dělo prostych ljuděj (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace