foto

Cady McClain

  • nar. 13.10.1969 (49 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Redeemer
2008 Home Movie
Soldier's Heart
2002 Alma Mater
1990 Simple Justice
1989 The 16th Annual Daytime Emmy Awards
1988 A Father's Homecoming (TV film)
1987 Home Fires (TV film)
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
1982 Můj oblíbený rok

TV seriály

2018 Switch (TV seriál)
2013 All My Children (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
1986 One Big Family (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2012 Soap Life

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Switch (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace