foto

Gustav Mahler

  • nar. 7.7.1860
    Kaliště, Rakouské císařství
  • zem. 18.5.1911 (50 let)
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1999 7 Tage vor der Zukunft (studentský film) - nepůvodní
1971 Smrt v Benátkách
1966 Otec

Dokumentární

2009 Krajan G. M. (TV seriál)
1990 Mezi světlem a tmou
1975 Gustav Mahler: Symphonie Nr. 8 (koncert)
1972 Gustav Mahler: Das Lied von der Erde (koncert)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Po stopách Mahlera

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(27)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace